Home » Politica de retur

Politica de retur

In cazul in care se doreste returnarea produsului , renuntarea la cumparare si implicit primirea banilor inapoi, CLIENTUL poate aplica pentru procedura de retur a produselor in 14 zile, conform dispozitiilor Ordonantei de Urgenta nr.34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

  • Termenul de 14 zile incepe sa curga din momentul in care consumatorul intra in posesia fizica a produselor.
  • CONSUMATORUL, va trebui sa suporte costul aferent returnarii produselor in caz de retragere si a tuturor costurilor suplimentare. Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura) care urmeaza a fi suportate de consumator cu ocazia exercitarii dreptului de retragere.
  • Returul produselor se face in magazinele/depozitele Your Comfort LC S.R.L. care au livrat produsul , in termen de 14 zile calendaristice de la data livrarii acestora.

Atentie!

Costurile aferente serviciului de curierat precum si costurile transportului produselor ce s-au livrat la adrese in afara orasului , nu sunt returnabile.
Pot fi returnate produse care indeplinesc cumulativ conditiile de mai jos:

  1. care au fost comandate online si care s-au ridicat direct din magazine.
  2. nu depasesc termenul de 14 de zile de la data primirii;
  3. corespund specificatiilor tehnice mentionate in comanda;
  4. nu prezinta urme de lovire sau deteriorare, nu au accesorii lipsa si prezinta certificatul de garantie.

Atentie!

Nerespectarea conditiilor de mai sus, precum si punerea produsului, prin orice mijloc, intr-o stare necorespunzatoare repunerii in vanzare, duce la refuzul returului.

Shopping Cart
Scroll to Top