Home » Calculator

Calculator

Configureaza si calculeaza pentru a determina pretul pe care sistemul de cos de fum il va avea.

Mai multe informatii privind produsul

Configureaza-ti singur cosul de fum potrivit pentru locuinta ta! Alege toate detaliile necesare pentru calculul de pret si stabileste: diametrul, inaltimea totala, tipul de racord, baza si terminatia cosului, precum si optiuni aditionale in ce priveste etansarea, deviatiile sau trecerile prin perete.

Fiind cea mai importantă componentă a sistemului de încălzire, coșul de fum profesional, precum și montarea corectă a acestuia, reușește să reducă semnificativ numărul de incendii care au loc în țara noastră. 

Ne bucurăm de contribuția pe care am avut-o de-a lungul timpului cu ajutorul produselor și serviciilor de calitate pe care le oferim. 

In functie bugetul alocat la noi veti gasi orice tip de cos de fum. Cu izolatie de 2.5 sau 5 cm, cu inox interior-exterior, cu inox la interior si otel vopsit in culoarea dumneavoastra preferata sau orice tip de tubulatura de otel.

Rezistenta mare a cosului la coroziune, intemperii si mediu acid, il face potrivit pentru orice tip de sursa de caldura, inclusiv pentru cele cu gaze umede: seminee, sobe, centrale (cu sau fara gazeificare). Sistemul de cos poate fi luat in calcul pentru orice tip de combustibil: lemn, ulei, carbuni, peleti sau gaz, fiind disponibil in mai multe diametre interioare – intre fi 80 si fi 250.

Greutatea redusa a cosului de fum din inox si sistemul de prindere al hornului faciliteaza un montaj simplu si rapid, fiind apreciat de meseriasii in domeniu de pretutindeni, ramanand o solutie preferata de clienti. Cosurile comercializate de catre noi sunt certificate la o distanta intre 50 mm si 170 mm fata de materialele combustibile, in functie de izolatia cosului de fum.

Kiturile de cos de fum sunt certificate, testate si verificate pana la cel mai mici detalii si componente, chiar si in privinta clemelor de prindere si a colierelor de imbinare ce asigura o actionare rapida la montaj si un plus de stabilitate cosului. Hornul devine astfel un element de incredere, sigur si profesionist in evacuarea gazelor din semineu, soba sau centrala, cu configurator personalizat!

Daca esti din Ramnicu Valcea, te asteptam in showroom-ul nostru pentru a le inspecta si a primi cele mai bune recomandari in privinta cosului tau de fum.

Livrarea kit-urilor de cos de fum se face prin curier in termen de maxim 48 ore de la confirmarea comenzii.

Calculator de calcul
5. Tipul de racord
6. Baza cosului
7. Terminatia cosului
8. Optional etansare
9. Optional devierea cosului
10. Optional trecere prin perete
11. Optional inchidere racord
12. Optional Accesorii

Pretul este: 

0.00 lei

Shopping Cart
Scroll to Top